SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

30 may. 2014

Anem a la granja!!

http://www.casadecoloniesmasbaget.com/
Aquest trimestre hem fet una sortida d'un dia a la Granja Mas Baget. Aprofitant que estem treballant els animals de la granja i que han fet el projecte de Els Cavalls, hem trobat que aquesta sortida podia esdevenir molt significativa.

Doncs bé, dit i fet, allà que hem anat amb tota la il·lusió. Hem realitzat el que allí anomenen Taller de Granja i les expectativas han estat complertas. 

Hem observat els animals de la granja: vaca, cabra, porquets, gallines , oques, paons... Ens hem trobat amb l'agradable sorpresa que havien molts neixements i hem pogut veure (i tocar) pollets, conillets... Com s'enfadaven les gallines quan han agafat els seus pollets!! Les oques tenien un pollet i el protegien molt, algunes encara estaven covant els ous i no ens deixaven apropar-nos, es clar. També hem vist alguns animals que portaven els seus fills a la panxa. Els nens han tingut algunes iniciatives espontànies, com ara fer un pont amb les seves cames per que pogués passar la tortuga. Alguns, al veure als companys agafar els naimalons, han perdut la por i s'han apuntat de seguida. També han pogut donar de menjar als animals. Hem xalat molt i molt!!

He de dir que estava tot molt ben organitzat i que els van explicar de manera molt adequada les característiques dels animals. Els petits? Es van portar fenomenal!!

Va ser un dia excepcional, però com que una imatge val més que mil paraules, aquí teniu l'enllaç de l'escola amb les fotos de la sortida (cliqueu damunt de la imatge):

http://blocs.xtec.cat/infantilbesora/2014/05/26/p3-excursio-a-la-granja-mas-baget/

Donem gràcies a les famílies per la seva col·laboració, tant a les sortides com al llarg del curs. Que esdevingui una realitat que l'educació dels infants és una tasca conjunta entre la família i l'escola és molt important. Gràcies, gràcies, gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada