SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

30 may. 2014

Petits grans artistes

  PLÀSTICA  A  P - 3


Aquest és un petit recull de tot un curs a P-3 gaudint i aprenent de l'educació artística. Han estat uns mesos de compartir idees, crear, considerar, consensuar i realitzar. Un treball d'equip de les mestres i de la Tècnica d'Educació Infantil que considero productiu i molt enriquidor.
Tant els petits com els grans ens emportem experiències significatives per anys vinents.
Els nens i nenes han experimentat amb la pintura tocant, estampant, fent produccions amb diferents elements, modelant, puntxant, enganxant, estripant, arrugant, esquitxant...
Propostes de millora? I tant que n'hi han! Cada vegada que fem alguna cosa aprenem dos o tres, tot, absolutament tot, és susceptible de millora. Així que, des del nostre humil treball us deixem aquesta mostra.


Tot i que ens hem tornat una mica turulatas fent fotos no estan reflectits tots els treballs. De l'arbre del mural, per exemple, que hem aprofitat per treballar les estacions de l'any, falta el de la tardor, que vam fer amb un munt de fulles dels colors d'aquesta estació. L'elaboració de les tapes d'àlbums també han format part del treball de plàstica però ja queden reflectides en altres entrades.

Espero, com sempre, que us agradi.

2 comentarios:

  1. http://conojosdeartistaescuela5.blogspot.com.ar/

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. He ido a ver tu blog y me ha gustado mucho lo que haces y la filosofía del mismo. Ahí estaré siguiendo tus publicaciones ;)

      Eliminar