SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

4 jun. 2014

Animació Biblioteca

LA PRINCESA OCELL

Mireu quina activitat tan maqueta i significativa per animar als infants a la lectura! L'ha ideat i muntat la Pilar Estadella, secretaria de l'Escola Isabel Besora, que és on estic aquest any. Ens sembla bonic compartir-la amb tots vosaltres, ja que, després de fer-la, las valoracions han estat molt positives. Els nens, en una estona d'aprenentatge, han xalat molt i molt.


Està pensada per fer-la amb mig grup classe però es pot adaptar i fer-la amb tot un grup. A nosaltres ens va anar fenomenal perquè quan tenim hora de Biblioteca realitzem desdoblament dels alumnes de la classe i es pot fer l'activitat amb una atenció més personalitzada. L'activitat ha fet tota l'escola, des de els més petits fins als més grans, amb una sessió informativa prèvia a tot el professorat, on s'ha explicat com s'havia de portar a terme.

És un recorregut per la Biblioteca, on s'han habilitat i decorat diferents zones per afavorir la motivació i la participació dels nens i les nenes. Els/les mestres tenim una guia per fer-la de la manera més precisa posible.

I què hem de fer? Es tracta d'ajudar a la princesa Celblau que una malvada bruixa ha convertit en ocell. La pobra princesa quedarà tancada a dins de la gàbia per sempre més si entre tots no hi posem remei.

Per aconseguir-ho haurem de superar diferents proves endinsant-nos pels contes populars. L'ordre dels contes i les proves que pasarem ho descobrireu de seguida. Feu clic a la següent imatge, quan arribeu a la presentació heu d'anar clicant per veure les diferents parts:

http://blocs.xtec.cat/infantilbesora/files/2014/06/LA-PRINCESA-OCELL.swf

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada