SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

13 jun. 2014

Pintar amb gel

AMB AQUESTA CALOR? 

PINTEM AMB GLAÇONS!!

Aquests dies, els últims del curs per els més petits, com que som molt eixerits i ho tenim tot gairebé enllestit, hem pensat fer activitats divertides amb les que podem aprendre moltes coses. Pensant, pensant... hem acordat fer jocs d'aigua, una sessió de bombolles de sabó i ... pintar amb glaçons!! 
Ha estat genial!! Primer els vam ensenyar l'aigua i els colors i ho vam barrejar en ampolles. A continuació els hem explicat el procés, l'aigua canvia els seu estat de líquid a sòlid al congelador. Algun nen anava dient: està molt fred!! Altre demanava: doname'l més calent... (santa inocència). Aquesta activitat, tot i ser d'expressió plàstica, té molt de descoberta de l'entorn, d'experimentació, de joc...

Hem utilitzat paper d'embalar i ho han anant fent per grups de quatre a sis nens i nenes. Com que el paper quedava molt mullat, entre dues mestres hem tret l'excés a una galleda i l'hem possat a assecar a fora al sol solet. 

Ho hem realitzat amb dos murals diferents; un ha estat exposat al vidre de l'aula i amb l'altre hem fet uns gelats per llepar-se els dits (però d'aquests gelats de mentida que no es poden menjar, ja sabeu.... ).No hay comentarios:

Publicar un comentario